Verzekeren is maatwerk. Daarom selecteren wij altijd de verzekering die het beste past bij uw situatie en wensen.

Bemiddeling en advies

Pas op het moment van schade weet u wat u aan uw verzekering heeft. Om teleurstelling te voorkomen vinden wij het vooral belangrijk dat u weet wat uw verzekering biedt en welke voorwaarden uw verzekeraar stelt aan bijvoorbeeld preventie.

Een goed advies over welke verzekering het beste bij u past, krijgt u alleen bij een adviseur die uw omstandigheden en het verzekeringsaanbod goed kent. Daarom beginnen wij bij Varias altijd met een diepgaand kennismakingsgesprek. Vervolgens brengen wij met behulp van een uitgebreide risico inventarisatie in kaart welke risico's u loopt en bespreken wij met u welke risico's u bereid bent zelf te dragen en welke risico's u wilt verzekeren. 

In onze inventarisatie houden wij rekening met de door u genomen preventieve maatregelen, aanwezigheid van leveringsvoorwaarden en CAO afspraken. Hierdoor ontstaat een goed beeld van uw situatie. Vervolgens vragen wij meerdere offertes op bij diverse verzekeraars en maken daaruit een selectie van de voor u meest geschikte aanbieding. Dit verwerken wij in ons verzekeringsadvies voor u. Ons advies spreken wij persoonlijk met u door. Hierin leggen wij u uit waarvoor onze offerte dekking biedt en welke eisen de verzekeraar op het gebied van preventie stelt.

Uw verzuim- en inkomensspecialist
Als ondernemer begrijpen wij dat verzuim door ziekte en arbeidsongeschiktheid een groot financieel risico vormt. Niet alleen voor u als ondernemer, maar ook voor uw personeel. Het is daarom belangrijk om u hiervoor te verzekeren. De wetgeving op het gebied van verzuim en inkomen is echter complex en verandert regelmatig. Als verzuim- en inkomensspecialist ontzorgen wij u door alles goed te regelen. Zo kunt u uw aandacht blijven houden bij uw eigen zaak.

Neem contact met ons op