Wij helpen u bij het claimen van schade en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Schadehulp

Bij Varias staat uw belang centraal. Wij vinden het belangrijk dat u bij schade krijgt waar u recht op heeft - dat is waar u vanuit mag gaan als u ons inschakelt.

Hoewel u met een goede verzekering de financiële risico’s van een schade zoveel mogelijk afdekt, betekent dit niet dat altijd alles gedekt is op uw verzekering. Doet een verzekeraar desondanks beroep op een clausule of kleine lettertjes, dan mag u er vanuit gaan dat wij controleren of dit terecht is toegepast. 

Wij checken de polisvoorwaarden om te beoordelen of uw claim kan worden ingediend. Biedt uw verzekering geen uitkomst? Dan kijken wij met u of uw schade ook op een andere manier verhaalbaar is.

Waar nodig schakelen wij extra expertise in uit ons netwerk. Hierbij kunt u denken aan een goede letselschadeadvocaat wanneer u een ongeval is overkomen of een contra-expert die voor uw belangen opkomt bij een grote calamiteit.

Bent u geen klant van ons kantoor maar wilt u dat wij uw belangen behartigen of onze expertise inwinnen over de wijze waarop uw schade is afgewikkeld dan staat onze deur voor u open om met u tot het beste resultaat te komen.

Neem contact met ons op